Polka dot dress by Elsa Hosk

IMG_7813


Polka dots are fabulous.

Yayoi Kusama


Denne prikkete kjolen falt jeg fullstendig for da jeg så den nye kolleksjonen til Bik Bok, designet av den svenske modellen Elsa Hosk. Gleden var stor da jeg fikk kapret et eksemplar. Allerede noen timer etter at kolleksjonen var lansert var nemlig kjolen utsolgt. Resten av kolleksjonen er imidlertid fortsatt tilgjenglig her på Bik Bok sin nettside. Eksempelvis syns jeg denne fløyelskjolen er veldig søt.

Kjolen er mørkeblå med hvite prikker, med en sort fløyelssløyfe i halsen. Jeg liker spesielt godt den høye halsen, samt den utsvingede kanten nederst, som tilfører kjolen det lille ekstra. Kjolen har en feminin fasong der midjen blir markert. I tillegg er stoffet i en utrolig deilig kvalitet, som er veldig behagelig å ha på. Med andre ord, denne kjolen kommer til å bli flittig brukt fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s