CND Vinylux # 250 Lilac Eclipse

Samarbeid med Neglakademiet

IMG_7782


Be eccentric now. Don’t wait for old age to wear purple.

Regina Brett


Yndlingsfargen min er lilla, men likevel har jeg aldri testet ut lilla neglelakk før nå. CND Vinylux sin nye høstkolleksjon byr på mange lekre farger, og så langt er # 250 Lilac Eclipse en stor favoritt.

Først og fremst må jeg trekke frem det langvarige holdet som CND Vinylux-lakkene har. I hele to uker har jeg hatt på neglelakken uten å måtte påføre ny, noe som understreker den utrolige gode kvaliteten til CND. I tillegg fester fargen seg til neglene umiddelbart; det er ikke slik at fargen blir gjennomsiktig med kun ett lag. Jeg liker imidlertid å påføre minst to lag, slik at den ikke skaller av så fort. Overlakken sørger for en skinnende blank finish og gjør at neglelakken sitter lenge. Faktisk sitter den lenger enn de åtte dagene som garanteres av produktets markedsføring.

Lilla er en farge jeg blir glad av, derav hvorfor jeg har valgt å male en stor vegg i leiligheten min knall-lilla. Spesielt nå i høstmørket er farger noe som kan bidra med å muntre opp en dyster og regnfull dag, et behov som sterkt melder seg dersom man bor i Bergen iallefall. Her har det nemlig regnet i ett sett hele uken, akkompagnert av sur vind. På slike dager gir farger litt ekstra energi og oppmuntring, noe jeg får av å beundre mine fargeglade, lilla negler.


Disclaimer: Produktet er sponset, men meningene er alltid 100 % mine egne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s