Fasjonabel fredag

IMG_7787


On my darkest days, I wear my brightest colours.

Cyndi Lauper


En rask titt inn i klesskapet mitt avslører at svart er den fargen som klart utgjør majoriteten. Svart passer til alt, alltid. Svart er klassisk og stilrent, og er alltid et godt alternativ når kleskriser bryter ut. Imidletid er det utrolig forfriskende å kle seg i sterke farger, spesielt på dager man føler seg nedfor eller bare trenger en oppmuntring. For meg melder dette fargebehovet seg spesielt når dagene blir mørkere, slik som nå. Heldigvis har Zara løsningen, nemlig denne lyseblå kjolen med et vakkert kinesiskinspirert blomstermotiv. Til min store glede har den perkinhals, noe som er min store favoritt denne sesongen. Denne høsten skal jeg forsøke å bli flinkere til å kle meg i farger, og jeg er allerede på utkikk etter et fint, rødt skjørt..

❤️ Ha en strålende fredag ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s