CND VINYLUX: The Nightspell Collection

Samarbeid med Neglakademiet IMG_7774


I don’t like plain nails. I get sad.

Zooey Deschanel


Nå som høsten offisielt er kommet er det på tide å skifte ut neglelakker i lyse sommerfarger med dypere og mer intense nyanser. Den ultimate høstfargen på neglene er etter min menig burgunder, eller en dyp plommefarget lakk. Neglelakk er en veldig enkel og billig måte å tilføre hverdagsglamour på. Det tar forholdsvis liten tid, men gjør likevel at man ser betydelig mer velstelt ut. For meg er fine negler den lille detaljen som fullbyrder ethvert antrekk.

Jeg har vært så heldig å få tilsendt fire av neglelakkenen fra høstkolleksjonen The Nightspell Collection til CND VINYLUX , som består av en rekke glamorøse og forførende farger. CND-serien har jeg hatt veldig gode erfaringer med tidligere, noe som ikke er rart da den bygger på en helt ny og revolusjonerende teknologi, ulik alle andre neglelakker på markedet. Det er ikke nødvending med underlakk, noe som gjør påførelsen mindre tidkrevende. Fargene er nemlig selvheftende til negleplaten, og takket være overlakken har VINYLUX en ukelang holdbarhet ved eksponering for naturlig lys. Med andre ord, man trenger kun farge og overlakk. Det aller beste er imidlertid at neglelakken tørker på kun 8 minutter.

Jeg gleder meg til å gjøre neglene mine klare for høsten med disse nydelige fargene.


Disclaimer: Produktene er sponset, men meningene er alltid 100 % mine egne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s