Fasjonabel fredag

IMG_7754


A great dress can make you remember what is beautiful about life.

Rachel Roy


Endelig er fredag her; den beste dagen i uken uten tvil!

De siste ukene har det kommet utrolig mange fine høstnyheter på Zara og H&M, og jeg må snart pålegge meg forbud om å gå inn på de nevnte sidene fordi jeg stadig vekk forelsker meg i den ene kjolen etter den andre, noe som ikke er en god kombinasjon når man lever på studentbudsjett. Vel, jeg klarte ikke å dy meg og denne kjolen kan herved ønskes velkommen i kjolesamlingen min. Det er en chiffonkjole med blomstermotiv, og det spesielle er volangpartiet foran på brystet, samt volangkanten langs skuldrene. Jeg falt også for det romantiske blomstermønsteret i kontrast med det sorte, som gjør kjolen hakket mer lystig. Ingenting i veien med helsorte kjoler, de redder faktisk enhver kleskrise, men noen dager trenger man litt farger i tilværelsen.

Ha en gledelig fredag og husk å gjøre ekstra stas på dagen med en fin kjole. Min livsfilosofi er nemlig at man ikke trenger en spesiell anledning for å pynte seg, og spesielt ikke på en fredag! Så på med perleøredobbene, en dæsj med favorittparfymen og et lag med knallrød leppestift. Fasjonabel fredag skal feires!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s