A dash of pink

20882632_10155482080530309_2774873995385235133_n


Dressing well is a form of good manners.

Tom Ford


Skolen er i gang og høsten er snart rett rundt hjørnet, men jeg tviholder likevel på sommeren. I dag er det faktisk solskinn i Bergen, og i skrivende stund sitter jeg på balkongen og bader ansiktet i solstråler. Den siste helgen i sommerferien ble tilbrakt i et storslagent bryllup, og det finnes vel ingen bedre anledning å kle seg i en blomstret, romantisk kjole? Antrekket ble derfor et av feriens mange sommerkjolefunn fra Mohito, som jeg akkurat fikk brukt før høsten setter inn. For å fullføre det sommerlige temaet valgte jeg en pudderrosa kåpe fra Zara, en gullveske fra Lio Jo, samt beige Louboutin-sko. I tillegg hadde jeg perler i ørene og perlekjede rundt halsen, rett og slett fordi jeg elsker perler. Som prikken over i-en fullførte jeg antrekket med fuksiarosa negler og lepper. C’est tout! Hvis jeg noengang blir bedt på en erkebritisk garden party, så har jeg allerede antrekket klart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s