Back to school #2: Posypaper Personalised Planner


The secret of your success is determined by your daily agenda.

John C. Maxwell


Før hvert skoleår kjøper jeg alltid en ny kalender for å holde orden på forelesningstidspunkt, innleveringer, pensumlister, eksamener, gruppetimer og alt annet som hører med i en travel studenthverdag. I år, som i fjor, falt valget på denne fine kalenderen fra Posypaper. Motivene finnes i mange ulike varianter, så her kan man man virkelig finne noe som tilfredsstiller enhver smak. I fjor hadde jeg prikker i gull, sort og lilla som forside, som tidligere nevnt i dette innlegget, mens i år valgte jeg et blomstermotiv i lillatoner. Liker man feminine motiver er definitivt denne kalenderen et godt valg! Det finnes selvsagt helt ordinære, adekvate kalendere å få kjøpt i enhver bokhandler, men denne kalenderen skiller seg ut fra mengden.

Det spesielle med kalenderen er nemlig at man kan velge å få den personifisert med sitt eget navn som pryder forsiden. I tillegg kan man selv velge hvilken måned kalenderen skal starte med. Den går over et helt år. Jeg liker spesielt godt de ukentlige sitatene som bidrar med inspirasjon i hverdagen. Kalenderen har rikelig med plass, og det er helt valgfritt dersom man ønsker at ukene skal vises vertikalt eller horisontalt. Jeg foretrekker forøvrig det sistnevnte, ettersom det er det jeg er vant med fra tidligere. I tillegg følger det med en helhetlig oversikt over måneden før en ny måned starter, noe som gjør det enkelt å få det store overblikket. Dette er spesielt viktig for å kunne planlegge lesingen i eksamensperioden mest mulig effektivt, når man gjerne har flere eksamener på å tenke på samtidig. Planlegging må nemlig gjøres både kortsiktig og langsiktig, og da er slike månedlige oversikter gull verdt.

Et nytt skoleår fortjener å feires med nye skolesaker, og hvorfor ikke sprite opp hverdagen med fine mønstre i glade farger? Da blir iallefall jeg mer motivert, og overgangen fra en lang sommerferie til den hektiske hverdagen blir langt smidigere.

 🎓 Masse lykke til med første skoledag i morgen 🎓

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s