Tilbake i Bergen

IMG_7541

Sommeren har flydd forbi og plutselig ble juli til august! Jeg har rukket å fylle 25 år siden sist, en dag som ble feiret med alle mine kjære og selvfølgelig et knippe med franske makroner. Nå er jeg tilbake i Bergen der de siste dagene har gått med til diverse prosjekter i leiligheten, blant annet montering av nye solskjermingsgardiner og skosystem i garderoben. Lucy var med på Bergensbesøk og hadde ingen problemer med å finne seg til rette. Hun er et lite luksusdyr og er dermed rask til å finne de mest komfortable stedene å ligge på.

Fremover mot skolestart er det mye som skal ordnes, nemlig en fullstendig vask og opprydning av absolutt alle kriker og kroker i leiligheten, samt skuffer og skap. Det er utrolig forfriskende å få unnagjort før et nytt semester starter. Faktisk liker jeg godt tiden rundt skolestart fordi jeg elsker å planlegge det kommende semesteret, kjøpe nye skolebøker, skrivesaker og bestille ny kalender fra Posypaper. Den ble bestilt forrige uke og jeg gleder meg allerede til å vise den!

2 thoughts on “Tilbake i Bergen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s