Fasjonabel fredag

IMG_7234 2


Your dresses should be tight enough to show you’re a woman and loose enough to show you’re a lady.

Edith Head


Fredagens kjole er en drøm av en sommerkjole som jeg i siste liten fikk tak i før den ble utsolgt på Zara. Den er laget av et lett chiffon-stoff med blomstermotiv; rett og slett en kjole som gir sin hyllest til sommeren. Et belte i livet markerer midjen, og da den er høy i halsen beholder kjolen sin tekkelighet til tross for at den er ganske kort. Denne kjolen skal brukes flittig så lenge sommerværet i Norge tillater det.

Et mangfold av nye sommerkjoler ble med meg etter ferieturen til Kroatia, og jeg gleder meg til å vise dem frem. Split i Kroatia er virkelig stedet dersom man ønsker påfyll av nye sommerkjoler til garderoben. I gamlebyen kan man eksempelvis finne de lekreste skatter dersom man vandrer i labyrinten av gater.

Nå skal nye sommerkjoler bæres i ukene som kommer 👗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s