Fasjonabel fredag

DSC08892


Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman.

Coco Chanel


En liten hemmelighet; jeg er en dressaholic. Noen har dilla på sko, andre kanskje på vesker, men for meg er kjoler tingen. Jeg går faktisk med kjoler eller skjørt hver eneste dag, og 90 prosent av garderoben min består av kjoler i forskjellige varianter. Fasjonabel fredag er derfor min faste spalte der jeg får leve ut min store lidenskap for kjoler.

Denne kjolen fant jeg nylig på H&M. Både fargen og det lette stoffet gjør den til den perfekte sommerkjolen, og kan også brukes med tynne sorte strømper dersom den norske sommeren ikke innfrir til forventningene. Kjolen finnes for øvrig også i sort. Vanligvis foretrekker jeg kjoler med klassisk snitt i fa

Et kriterium jeg har er at kjoler kan brukes på tvers av sesongene, slik at man kan få størst mulig utbytte av hver og én. Jeg ser for meg å bruke denne på ferie i sommer, forhåpentligivs med bare legger og solbrun hud.

🌸 Bon week-end 🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s