A little study break with Audrey

img_6819


Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!

Audrey Hepburn


Tre av seks eksamener er unnagjort, og sommerferien er ikke mange uker unna.

For min del er eksamensperioden alltid preget av store oppturer og nedturer. Noen dager er motivasjonen på topp, og jeg kan sitte i timevis mens jeg sluker pensum, gjør side opp og side ned med eksamensoppgaver og får flere aha-opplevelser. Andre dager er imidlertid motivasjonen helt fraværende, og jeg orker knapt å se på pensumbøkene. På slike dager er det viktig å være sin egen bestevenn og ta det rolig, og forsøke å tenke på andre ting. Tenk, det finnes faktisk en verden utenfor eksamensboblen!

I dag har jeg hatt en slik dag. Jeg gikk derfor en lang tur i strålende sol for å riste av meg eksamensnervene. Deretter lagde jeg meg en ekstra god middag som jeg spise i selskap av en interessant dokumentar på NRK nett-tv. Til slutt hadde en selvpleie-økt der jeg tok ansiktsmaske og lakket negler, mens jeg bladde i min elskede Audrey Hepburn-bok. Når jeg har en dårlig dag tenker jeg alltid på favorittsitatet mitt av Audrey Hepburn, som gjengitt øverst, og det får meg bestandig til å føle meg bedre.

Nå har jeg samlet masse engergi til en superproduktiv lesedag i morgen. For å være en superstudent må man faktisk ta gode pauser innimellom.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s