CND Vinylux # 245 Sugar Cane

Samarbeid med NeglakademietDSC08858


A woman can wear a great outfit, but it is her nails that make the statement.

Tammy Taylor


Hvordan få sommerfine negler på én-to-tre: lakk neglene i en frisk limegrønn farge!

Jeg har testet en ny neglelakk, nemlig CND Vinylux i fargen #245 Sugar Cane, som inngår i den nye sommerkolleksjonen Rythm & Heat Collection. Kolleksjonen er inspirert av azurblått hav, palmesus, samt den varmende solen, og byr dermed på en kolleksjon spekket med naturens egne farger. Sugar Cane avviker fra den tradisjonelle fargepaletten, og dersom man ønsker en neglelakk litt utenom det vanlige er dette det perfekte valget.

Det fine med CND Vinylux-lakkene er at man ikke behøver å bruke base coat. Jeg påførte to lag med farge, og fikk et pent dekkende resultat. Neglelakken tørket overraskende fort, faktisk tørker den på kun 8 minutter! Avslutningsvis påførte jeg top coat i den samme serien, og på bare noen minutter var neglene mine sommerfine. Fargen likte jeg overraskende godt! Jeg pleier hovedsakelig å bruke rød neglelakk, men jeg fant at denne lakken tilførte et friskt pust til neglene mine; akkurat det som er ønskelig til sommeren. Spesielt fin blir denne neglelakken til sommerbrun hud.

CND Vinylux-serien lover at lakken skal holde i 7 dager, dersom man påfører top coat, vel og merke. Jeg har selvsagt testet dette, og kan konstatere at det gjør den! Lakken satt som støpt hele uken uten å skalle av, noe jeg aldri har opplevd andre neglelakker gjør. Eksempelvis har jeg alltid behøvd å reparere neglelakken når det har gått noen dager, men det trengte jeg ikke denne gangen. Konklusjonen er dermed at CND Vinylux har en imponerende god kvalitet.

 Sugar Cane er desidert en ny favoritt, og denne kommer jeg til å bruke når jeg skal på ferie i sommer. Det er rart hvordan en sprek farge på neglene faktisk kan påvirke humøret positivt!


Disclaimer: Produktet er sponset, men meningene er alltid 100 % mine egne.

One thought on “CND Vinylux # 245 Sugar Cane

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s