Hvordan ble neglefin til sommeren

Samarbeid med Neglakademiet

IMG_6597


There is so much beauty and elegance in a great set of nails.

Tammy Taylor


Sommeren er ikke mange uker unna, og med det har høysesongen for neglestell startet. Å ta vare på neglene sine er viktig uansett sesong, men det er spesielt om sommeren det er mest fremtredende hvorvidt man steller neglene eller ei. Jeg er over gjennomsnittet opptatt av fine negler, og jeg anser stelte negler som en særdeles viktig detalj som tilfører ethvert antrekk den lille prikken over i-en.

Jeg har vært så heldig å få tilsendt en pakke med alt som trengs til sommerfine negler av Neglakademiet, som jeg skal teste ut og skrive produktomtale om på bloggen. Pakken inneholder blant annet tre fine neglelakker av typen CND VINYLUX. Fargene er fra deres sommerkolleksjon Rythm & Heat Collection, som har laget en serie med utgangspunkt i naturens egne farger. I ukene som kommer skal jeg smykke neglene mine i limegrønt (Sugarcane), havblått (Splash Of Teal) og klassisk rødt (Mambo Beat).

CND VINYLUX ny neglelakkserie som er basert på en ny, revolusjonerende teknologi. Fargene er selvheftende til negleplaten slik at ingen underlakk er nødvendig. Dersom man påfører overlakken har neglelakken holdbarhet på én uke ved eksponering av naturlig lys. Det aller beste er at lakken tørker på kun 8,5 minutter!

Jeg gleder meg veldig til å teste samtlige av produktene!


Disclaimer: Produktene er sponset, men meningene er alltid 100 % mine egne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s