Spring perfume: White Diamonds 


A woman who doesn’t wear perfume has no future.

Coco Chanel


Når våren kommer er det ønskelig å bytte ut de tunge vinterduftene med noe lettere. Florale dufter er alltid en vinner om våren, og en ny favoritt som nettopp lukter herlig av vår og blomster er White Diamonds av Elizabeth Taylor. Dette er en elegant, klassisk og og vintage parfyme som jeg ikke har sett mange andre bruke, noe som gjør den ekstra spesiell.

Toppnotene består av aldehyder, bergamott, neroli, appelsin og lilje, samt fiol, rose, jasmin og ylang-ylang. Med andre ord en herlig symfoni av velduftende blomster. Parfymen er klassisk og sofistikert, og passer til alle som ønsker en unik og floral duft.

White Diamonds ble laget av Sophia Grojsman i 1991.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s