Pourqois pas.. glede noen andre til påske?

DSC08811


The manner of giving is worth more than the gift.

Pierre Corneille


I skrivende stund sitter jeg i mamma sin vinterhage med en kopp te, og nyter en vårlig ettermiddag med solskinn og fuglekvitter. Endelig er det påskeferie! De kommende dagene skal jeg slappe av og tilbringe tid med mine kjæreste, noe som skal bli veldig godt etter et hektisk semester på skolen.

Påsken er en høytid jeg liker svært godt, og i vår familie har vi mange faste tradisjoner tilknyttet denne høytiden. En veldig viktig tradisjon er den årlige overbringelsen av påskeeggene, som alltid blir gjort ved en omstendig påskeeggjakt. Mamma pleide alltid å gjemme påskeeggene våre et sted i huset, og vi lette med den største iver til det siste egget ble funnet.

Hvorfor ikke glede noen andre denne påsken med et fullstappet påskeegg med alle vedkommendes favoritter? Jeg gjorde nettopp dette før jeg reiste på påskeferie, og det ble veldig godt mottat. Det nydelige påskeegget fant jeg på Nille til 30 kroner. Jeg syns motivet er så fint, og jeg har selv et tilsvarende egg i lilla. I tillegg bandt jeg silkebånd rundt egget for å gjøre det enda mer personlig. På Søstrene Grene fant jeg et imponerende utvalg av silkebånd, til en veldig rimelig penge. Denne butikken er virkelig et Mekka for alle kreative sjeler. Jeg valgte å kombinere to farger, nemlig grønt og lilla, som fanget opp noen av fargene i motivet.

Det skal ikke så mye til å glede andre, noe som er spesielt viktig å tenke på i høytider.

🐣💛 Husk å vise omtanke og kjærlighet til hverandre i påsken 💛🐣

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s