Enkel påskepynt på studentbudsjett


Flowers always make people better, happier, and more helpful; they are sunshine, food and medicine for the soul.

Luther Burbank

Påsken nærmer seg med stormskritt, og som alltid liker jeg å gjøre stas på høytider. Påskepynten ble derfor tatt frem forrige helg. Jeg danderte påskeegg og påskeliljer på et sølvfat. Eggene i pastellfarger fant jeg på Nille til en veldig billig penge. Påskeliljene kostet 25 kroner på Rema 1000. Så enkelt og billig kan det gjøres. Den hvite blomsterpotten er for øvrig fra Mester Grønn.
Påskeliljer er for meg synonymt med våren, og jeg blir alltid like glad når liljene omsider spretter ut. Nå gleder jeg meg veldig til både vår og påskeferie!

8 thoughts on “Enkel påskepynt på studentbudsjett

   1. Veldig dekorativt 🙂 God påske til deg og dine 🙂 Håper på mange blogginnlegg selv i påsken ❤

   2. Tusen takk, Alina! Setter utrolig stor pris på at du stadig titter innom 🌺 Jeg ønsker deg en fantastisk påske sammen med dine kjære! Håper du får opplever mye solskinn, latter og glede 🐣🌼 Jeg skal selvsagt prøve å oppdatere bloggen jevnt i løpet av ferien ☺️
    – Marit Helene 💕

 1. Så snilt sagt av deg 🙂 ❤ Gleder meg masse til påskekrim, husker jeg riktig er du glad i det du og 🙂 Blir apple three yard i morgen på tv2 🙂 Ha en nydelig påske 🙂 Fant forresten de eggene i dette innlegget på Nille 🙂 Mormor måtte ha sånne og 😉

  1. Så bra du fant eggene 🐣✨ Ja, du husker helt rett. Jeg elsker påskekrim, og gleder meg veldig til å se påskekrim på både NRK og TV2! Apple tree yard har forresten fått veldig gode anmeldelser 😄 Tusen takk, det samme til deg 😘❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s