Etsy finds: Posypaper Planner

img_6420


Proper planning and preparation prevents poor performance.

Stephen Keague


Nøkkelen til en mer strukturert og organisert hverdag er å skaffe seg en oversiktlig kalender. Jeg er utrolig fornøyd med kalenderen fra Posypaper som jeg fant på Etsy. Ikke bare er den fin å se på, men den er veldig praktisk. Spesielt godt liker jeg at den har sidemarkører for hver måned, samt at det er en stor månedlig oversikt i tillegg til de ukentlige. Med andre ord egner kalenderen seg både til langsiktig og kortsiktig planlegging; noe som er viktig for å kunne være organisert til enhver tid.

Designet er enkelt, men lekkert utformet, og man kan til og med få forsiden personifisert slik som jeg har gjort. Min kalender har lilla, sorte og gule prikker på en hvit forside, men det finnes utallige andre fine varianter, blant annet mange lekre blomstermotiv i spreke farger. Jeg har allerede begynt å planlegge hvilket motiv jeg skal velge til neste skoleår, for det blir definitivt gjenkjøp.

Jeg blir rett og slett utrolig glad hver gang jeg tar frem kalenderen min, og den tilfører mye glede i hverdagen. Eksempelvis satt jeg meg ned i morges med morgenkaffen og kalenderen og noterte ned alle planene for sommerferien, med et stort smil om munnen. Det er så mye å se frem til i månedene som kommer, og kalenderen min minner meg på det hver eneste dag.

Posypaper kan anbefales på det varmeste dersom du er like glad i å planlegge som meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s