My 44 square meter sanctuary

dsc08488


If we could make our house a home, and then make it a sanctuary, I think we could truly find paradise on Earth.

Alexandra Stoddard


En tid tilbake skrev jeg et gjesteinnlegg for An Organized Life, som dere kan lese her. Innlegget mitt ble det mest populære på bloggen, noe som var utrolig hyggelig å høre.

Essensen av innlegget er at det er mulig å skape akkurat det hjemmet man ønsker seg, selv om man har liten plass å ta av. Med ulike triks kan man trylle frem større romfølelse i en liten leilighet.

Selv har jeg kun 44 kvadratmeter å boltre meg på, men det virker mye større. Takket være en den sterke kontrastfargen min i lilla, samt speil i alle rom som reflekterer lyset, virker leiligheten nesten dobbelt så stor.

Jeg brukte lang tid på å få leiligheten min akkurat slik den er i dag. Den ble kjøpt i januar,  og frem til jeg flyttet inn i løpet av juli planla jeg hver minste detalj. Et godt tips når man flytter inn på et nytt sted er nettopp å bruke lang tid på planlegginsfasen. Da er det enklere å få et helhetlig interiør, der farger, møbler og dekor spiller på lag. Nå må det nevnes at jeg er over gjennomsnittlig begeistret for planlegging, så det er absolutt ikke nødvendig med en så omfattende planleggingsfase som jeg hadde for å lykkes.

Jeg håper innlegget kan være til inspirasjon for alle som ønsker å personifisere leiligheten sin. Er det noe jeg er sterk tilhenger av er det nettopp at hjemmet skal reflektere hvordan man er som person. Det er kun da man kan kalle stedet man bor i for et hjem.

2 thoughts on “My 44 square meter sanctuary

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s