Make-up Monday: Zoeva Pure Lacquer Lips

img_6330


I believe in primping at leisure and wearing lipstick.

Audrey Hepburn


🌺 God mandag 🌺

Zoeva er et relativt nytt sminkemerke som har ekspandert voldsomt de siste årene. Navnet er satt sammen av Zoe – det greske ordet for liv – og Eva – den første kvinnen på jorden. Sortementet består av en samling glamorøse produkter med høy kvalitet, som er laget for at kvinner skal kunne bli den beste utgaven av seg selv.

Jeg har testet ut Zoeva Pure Laquer Lips i fargen Crushed Bloom, som er en forsiktig, dyp, «gammelrosa»leppestift. Produktet skiller seg fra andre liquid lipsticks jeg har prøvd ettersom den er fuktighetsgivende og har en skinnende finish. Dette gjør at den skaper en illusjon om større lepper, noe som alltid er et pluss. Pure Laquer-serien skal visstnok kombinere mykheten til en leppestift med gløden til en lipgloss.

Det jeg liker aller best med Zoevas leppestift er at den føles fløyelsmyk på leppene, samt at den sitter perfekt gjennom hele dagen. Den er utrolig pigmentert og den inneholder vitamin E som fukter og pleier leppene. Påføringen er veldig enkel og det er ikke nødvendig med lipliner for et pent resultat. Det eneste negative jeg har erfart er at produktet kan smitte dersom man for eksempel drikker kaffe en liten stund etter påføring. Siden pigmentasjonen er så sterk kan det være vanskelig å fjerne produkt som er kommet på avveie. Prisen kommer på litt over hundrelappen, noe som trekker opp igjen.

Karakter: 💄💄💄💄💄

2 thoughts on “Make-up Monday: Zoeva Pure Lacquer Lips

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s