Bon Week-end!


I am such that person that, when I’m working, I’m like, ‘Oh, what I wouldn’t give for a weekend off!’ And then, as soon as I have more that 18 hours without anything to do, I start shaking. It’s really funny.

Cassidy Freeman


Helgeplanene inkluderer:

🌺 Kinobesøk: Selvsagt den nye filmen Jackie som har premiere denne helgen. Natalie Portman er helt fantastisk i rollen som den ikoniske Jackie Kennedy. Ikke bare gir filmen et interessant portrett om de tragiske hendelsene rundt John F. Kennedys død, men filmen er en fryd for øyet for alle som har en forkjælet til 1960-tallets mote. Jeg ble iallefall utrolig inspirert av Jackies stilsans. Ikke rart hun er et av de mest kjente stilikonene fra forrige århundre.

🌺 Retting av oppgaver! Som studentassistent går det med mange timer til å rette og gi tilbakemelding på oppgaver, men dette er heldigvis veldig givende arbeid. Jeg vil faktisk påstå at å være studentassistent er den beste jobben!

🌺 Innkjøp av franske makroner fra Sébastian Bruno. Dette skal bli min nye helgetradisjon. På Konfektgalleriet i Bergen selges nemlig de herligste franske makronene signert Sébastien Bruno (Oslos fremste makron-legende!). Favorittene er helt klart vanilje og litchi.

🌺 Skolearbeid; en innlevering i samfunnsøkonomi skal ferdigstilles i løpet av helgen.

🌺 En lang tur i miserabelt bergensk vær, bare fordi det er så godt å komme inn i varmen etterpå og nyte en deilig kopp te.

🌺 Selvsagt den vanlige helgevasken; min erfaring er at et rent og ryddig hjem fører til mer produktive dager.

🌺 Lese de to seneste utgavene av Economist for å oppdatere meg på nyhetsbildet.

💐God helg 💐

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s