Work work work

img_6299


Success is the result of perfection, hard work, learning from failure, loyalty, and persistence.

Colin Powell


Arbeidsmengden begynner sakte, men sikkert å øke proporsjonalt med antall uker av semesteret som går forbi. Jeg har tre innleveringsoppgaver som skal leveres de nærmeste ukene, samt en studentassistent-stilling i psykologi og ledelse som krever mye av min tid.

Effektive dager er dermed essensielt for å få unnagjort alt uten unødvendig stress.

🌺 Jeg skriver ned alt som skal gjøres i kalenderen min, samt datoen det skal være ferdigstilt, slik at jeg føler jeg at jeg har kontroll. Dette hjelper med å fjerne alle tankene som surrer i hodet til enhvert tid. Kalenderen min hjelper meg med den langsiktig planleggingen.

🌺 På daglig basis skriver jeg ned dagens gjøremål på en post-it-lapp. Dette er den kortsiktige planleggingen. Ved å skille mellom langsiktig og kortsiktig planlegging føler jeg at jeg blir mye mer effektiv og langt mer motivert. Det er mye lettere å komme i gang og fullføre dagens gjøremål når de er avgrenset til én liste, istedenfor å ta stilling til samtlige av fristene i kalenderen.

🌺 Etterhvert som dagens gjøremål utføres, haker jeg av hvert punkt på listen. Dette er utrolig motiverende!

🌺 Jeg står opp tidlig hver dag; klokken 6! Dette høres ekstremt ut, men når man blir vant til det er det slett ikke ille. Man får så mye mer igjen av dagen, og effektive morgener må man bare bli i godt humør av. Dessuten merkes det at vi går lysere tider i møte; noe som gjør det enklere å starte dagen tidlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s