Make-up look inspired by Grace Kelly


Don’t be like the rest of them, darling.

Grace Kelly


Grace Kelly er en av mine største inspirasjonskilder. Hun var bare Hollywood-stjerne i fem år før hun forsvant til Monaco for å bli prinsesse. Til tross for hennes korte karriere er hun en av de mest ikoniske filmstjernene i Hollywoods historie, selv den dag i dag.

Grace Kelly er for meg synonymt med eleganse og en fullkommen stilsans. Ingen andre kan bære et perlekjede like elegant som hun gjorde. Hun forblir det ultimate stilikonet; ikke rart at Hermès oppkalte den berømte Kelly-vesken etter henne.

Hennes signaturlook inkluderer perler, røde lepper, og kort, krøllete hår.


I favor pearls on screen and in my private life.

Grace Kelly


Hva var hemmeligheten bak Grace Kelly sitt skjønne ytre?

 🌺 Grace tok godt vare på seg selv; hun drakk store mengder vann og røyket ikke, noe som var veldig uvanlig på hennes tid.

🌺 Hun var svært aktiv. Da hun var yngre danset hun ballett, og som voksen drev hun med svømming.

🌺 På grunn av balletten hadde hun en rak og fin holdning, som gjorde at hun bærte alle sine antrekk med selvtillit og eleganse.

🌺 Hun brukte tid på å stelle seg hver eneste dag. Visste du at hun alltid la sin egen sminke og stylet sitt eget hår, selv som prinsessen av Monaco?

🌺 Hun hadde et godt øye for detaljer og forstod viktigheten av å alltid ha en børste og en pudderdåse tilgjengelig i håndvesken.

🌺 Grace er kjent for sin svært enkle og klassiske stil; en kardigan, Wayfarer-solbriller, et silketørkle i halsen, men komplementert med riktig hår og knallrøde lepper så hun alltid fantastisk ut. Grace beviser dermed at det enkle og stilrene alltid er det beste når det kommer til mote og skjønnhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s