Diary of an economics student 


Never regard study as a duty, but as the enviable opportunity to learn to know the liberating influence of beauty in the realm of the spirit for your own personal joy and to the profit of the community to which your later work belongs.

Albert Einstein 


En vanlig kveld hjemme hos meg; en stor tekopp med Twinings-te tilsatt en god dose sitronsaft, tente happylights og en pensumbok, i kveld ingen ringere enn Kellers Statistics for Management and Economics.

Økonometri, altså statistikk anvendt på økonomiske sammenhenger, er et av fagene mine dette semesteret, i tillegg til matematisk analyse og lineær algebra, investering og finans, samt makroøkonomi.

Som dedikert student på Norges Handelshøyskole blir det mye lesing på kveldstid, i tillegg til den vanlige lesesal-økten på dagen. Da er det viktig å skape et godt lesemiljø rundt seg, noe som for meg innebærer koselig belysning, ryddige omgivelser og noe godt og varmt å drikke på.

🎓 Happy studying  🎓

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s