Make-up Monday: IsaDora Liquid Lipstick


Give a woman a red lipstick and she can conquer the world.


💄Testing av ny sminke lyser opp enhver mandag 💄

IsaDora har nylig lansert en ny serie med flytende matte leppestifter, og jeg kunne simpelthen ikke dy meg fra å kjøpe et eksemplar da jeg passerte hyllen på H&M. Blikket mitt ble sporenstreks fanget av en nydelige rødfarge med navn Red Romance.

Produktet hevder å ha en ultra matt effekt, samt å være rikt pigmentert. Den skal visstnok kombinere pigmenteringen til en leppestift og lettheten til en lipgloss. I tillegg skal den sitte perfekt hele dagen, selv etter å ha spist og drukket.

Dette høres nesten for godt ut til å være sant! Etter å ha testet den møysommelig har jeg kommet til følgende konklusjon; produktet holder faktisk alt det lover! Jeg påførte leppestiften i dag tidlig kl åtte og nå, kl 19, sitter den like pent på! Selv etter å ha spist både lunch, middag og drukket flere kopper kaffe. Magisk! Endelig kan jeg gå med røde lepper uten å bekymre meg for å få leppestift på tennene.

Applikatoren er formet på en slik måte at påføringen blir enkel og presis, og det er ikke nødvendig med lipliner. Dette gjør det til et veldig anvendelig hverdagsprodukt. Et annet pluss er at den ikke føles tørr på leppene utover dagen, slik som NYX sine liquid lipsticks tenderer å gjøre.

I tillegg koster leppestiften kun 139 kroner, noe den absolutt er verdt. Leppestiften kan kjøpes her (ikke sponset). Jeg må rett og slett gi produktet full pott!

Karakter: 💄💄💄💄💄💄

5 thoughts on “Make-up Monday: IsaDora Liquid Lipstick

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s