Back to school: Staying organised


Plans are of little importance, but planning is essential.

-Winston Churchill


I morgen er første skoledag etter juleferien. For å få en så smidig overgang som mulig er det verdt å bruke litt tid på å planlegge det kommende semesteret. Jeg pleier alltid å skrive opp hele timeplanen min i kalenderen min; alle forelesninger, tidspunkt samt sted blir nøye ført opp. I tillegg merker jeg alle viktige datoer; innleveringer, tester og selvsagt eksamensdatoer. På denne måten får man god oversikt over semesteret, noe som bidrar til å redusere stress (iallefall for undertegnede).

 Å være organisert og strukturert er selve nøkkelen til suksess, ikke bare som student men generelt i livet. Jeg foretrekker alltid å ha en kalender i fysisk format fremfor i digital form. Kall meg gjerne gammeldags, men å ha skrevet ned ting på papir gjør at man husker det mye bedre. Det er faktisk vitenskapelig bevist.

En highlighterpenn og fargede fiberpenner gjør planleggingsfasen litt morsommere. Dessuten får kreativiteten utløp, i tillegg til at kalenderen blir finere å se på.

Kalenderen jeg benytter jeg meg har jeg skrevet om tidligere i dette innlegget, og den er fra PosyPaper. Denne kalenderen er veldig oversiktlig og gjør det enkelt å planlegge skolesemesteret. Enhver students beste venn!


Plans are nothing; planning is everything.

– Dwight D. Eisenhower


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s