Budget friendly favourites from NYX

🌺 De siste fridagene før et nytt semester nytes fullt ut 🌺

Det er vel flere enn meg som har som nyttårsforsett å spare mer penger i år?

Jeg er så glad jeg oppdaget NYX Cosmetics! Merket har veldig god kvalitet, men er likevel utrolig rimelig. NYX viser at god sminke ikke nødvendigvis trenger å være dyrt. Faktisk foretrekker jeg drugstore-sminke over sminke fra eksklusive parfymerier, med noen unntak selvfølgelig. Estée Lauder sin Double wear-concealer sverger jeg fortsatt til.

Tre store favoritter fra NYX er Micro Brow Pencil, Angel Veil primer og Matte Finish setting spray.

💄 Micro Brow Pencil er en kjempegod erstatning for den dobbelt så dyre Brow Wiz fra Anastasia. Jeg bruker fargen ash brown, og jeg har ganske mørke bryn naturlig. Dette er en veldig anvendelig farge som jeg mener vil kle de aller fleste. Dette produktet lager de mest perfekte og naturlige øyenbrynene på én-to-tre. Utrolig enkelt og resultatet blir alltid perfekt.

💄Angel Veil Primer legger seg som en fløyelsmyk hinne over ansiktet. Produktet glatter ut huden, minimerer glans og skaper det perfekte grunnlaget før foundation. Jeg merker faktisk utrolig stor forskjell de gangene jeg ikke primer huden før jeg påfører foundation. Angel Veil gjør at foundationen legger seg helt jevnt, porene minimeres og hindrer glans i løpet av dagen. Primeren er en veldig god etterligning av Hourglass sitt berømte produkt Veil Mineral Primer, og sistnevnte koster fem ganger så mye! Her er det med andre ord mye penger å spare.

💄 Matte Finish Setting Spray  sprayer jeg over ansiktet når jeg har lagt ferdig hudsminken min. Den fester sminken og sørger for enda bedre hold utover dagen, samt en vakker, matt finish. Det beste resultatet oppnås ved å unnga å spraye over våt eyeliner og maskara. Min erfaring er nemlig at øyesminken risikerer å gå i oppløsning, i hvertfall dersom man bruker sprayen før øyesminken har satt seg. Dette produktet er et veldig godt substitutt for Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray, som koster dobbelt så mye.

Ved å velge de rimeligere produktene fra NYX, som jeg tør å hevde er minst like gode som de dyrere variantene, kan man spare hele 600 kroner! Det blir veldig mye penger i det lange løp. Plasser disse på BSU-kontoen slik at de kan forrente seg. Ditt fremtide jeg vil takke deg om noen år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s