Fabulous faux fur


There’s always a way to wear fur.

Anna Wintour


En elegant fuskepelskåpe har stått på listen min i evigheter. Ikke for lang, ikke for kort og med en pels som ser mest mulig ekte ut. Mine kriterier har gjort jakten evig lang, og jeg har aldri funnet det perfekte eksemplaret. Før nå!

Denne skatten av en fuskepelskåpe fant jeg på Fretex til kun 175 kroner! Det er virkelig en sjelden vakker fuskepelskåpe, som både ser og kjennes ut som ekte pels. På Fretex kan man finne de største skattene, til en veldig rimelig penge. Ett av mine nyttårsforsetter er  nettopp å bli flinkere til å kjøpe mer brukt.

Denne pelskåpen gir meg assosiasjoner til Hollywoods glamorøse storhetstid på 1950-tallet. Jeg ser for meg Audrey Hepburn eller Grace Kelly spankulere elegant i denne kåpen på vei til filmsettet, selvsagt akkompagnert med røde lepper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s