The New Year’s dress


Tomorrow, is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.

 Brad Paisley 


❤️ God nyttårsaften-morgen ❤️

Tenk at vi har kommet til den siste dagen i 2016! Det er nesten ikke til å tro. I morgen begynner et nytt år, og jeg syns alltid det er like godt å starte på nytt. 365 nye dager står for tur og jeg håper de fylles med glede, latter og nye, spennende utfordringer.

Kveldens antrekk er en ny kjole fra Zara jeg var så heldig å få til jul av min kjære søster. Egentlig er den ikke helt ny, den kommer opprinnelige fra en kolleksjon fra Zara som ble lansert noen år tilbake. Med tungt hjerte fikk jeg dessverre ikke tak i den før den ble utsolgt, og jeg har derfor ønsket meg denne kjolen i flere år. En dag dukket den plutselig opp på Finn, ett eksemplar i min størrelse. For en flaks! Nå er den endelig min, og jeg kan ikke vente med å ringe inn det nye året antrukket i denne nydelige kjolen.

✨ Håper alle får en fin og festlig nyttårsaften og et fantastisk nytt år  ✨

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s