Porcelain skin from L’Oréal


Makeup is self-confidence applied directly to the face.


L’Oréal er ett av mine yndlingsmerker når det gjelder sminke. Det franske merket ble etablert allerede i 1909, og har med andre ord en lang og imponerende historie.

Det er dermed ingen overraskelse at min nyeste sminkefavoritt nettopp er fra L’Oréal.

For første gang på lenge har jeg prøvd en ny foundation; nemlig L’Oréal Infallible Matte Foundation. Egentlig er jeg ikke så begeistret for foundation, men L’Oréal har fått meg til å forandre mening.

Dette er en foundation som passer perfekt for alle med normal, fet eller kombinert hud. Den lover et matt, naturlig resultat med glansfri glød. I tillegg skal den visstnok ha 24 timers holdbarhet, og god dekkevne som matter og jevner ut hudtonen.

Etter å ha brukt denne i flere dager, har jeg bare positive ting å melde. Produktet holder absolutt det den lover med tanke på holdbarhet og dekkevne. Det jeg liker best med Infallible Matte Foundation er at den har en helt matt finish, samtidig som at den bevarer gløden i ansiktet.

I tillegg er den veldig enkel å påføre. Foundationen smelter rett inn i huden, og den kan bygges opp steder der det trengs ekstra god dekkevne. Jeg påfører produktet med en beauty blender, og får alltid perfekt resultat.

Om den holder i 24 timer kan jeg ikke garantere da jeg aldri lar sminke sitte på så lenge, men den holder seg iallefall pent på huden i godt over 15 timer.

Til informasjon bruker jeg fargen 10 Porcelain, som er den lyseste nyansen. I tillegg er det fire andre mørkere nyanser.

I tillegg til å være et produkt med veldig god kvalitet, trekker også prisen opp på helhetsvurderingen. Den koster 169 kroner, som absolutt er akseptabelt med tanke på hva man får for pengene.

Samlet vurdering: 💄💄💄💄💄💄

Med andre ord; det blir definitivt gjenkjøp!

En liten avsluttende disclaimer: Bildet er ikke retusjert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s