#4 Best Autumn Fragrances

ysl-parisienne


Happiness is wearing your most precious perfume and feeling irresistable.


En parfyme kan anses som din signatur ut mot verden. Coco Chanel sa en gang at «en kvinne som ikke bruker parfyme, har ingen fremtid». Selv om dette kanskje er satt litt på spissen, har Chanel et poeng. Parfyme sier faktisk mer om en kvinne enn hennes håndskrift.

Om høsten foretrekker jeg dufter som har litt tyngde, som gjenspeiler den mørkere årstiden. Mine absolutte fire favoritter er som følger..

#1 YSL Parisienne 

YSL Parisienne har jeg brukt som høstparfyme i evigheter, og denne duften går jeg aldri lei. Dette er en elegant og blomsteraktig duft av rose, peon og fiol, som gir assosiasjoner til lidenskapelig forelskelse i vakre Paris. Den har undertoner av patchouli og vanilje.

#2 Bonbon av Victor & Rolf 

Bonbon har den søteste parfymeflasken formet som en sløyfe, som alene gjorde at jeg ble forelsket i parfymen. Dette er er sprudlende søt og feminin duft, med noter av jasmin, karamell og mandarin.

#3 Midnight Rose av Lancôme 

Midnight Rose er en herlig sammensetning av rose, solbær, jasmin og peon, og gir meg umiddelbart assosiasjoner til høst i Paris. Det var nemlig denne jeg brukte da jeg studerte i Paris. En nydelig floral duft som oser av mystikk og sjarm.

#4 Midnight Muse av H&M 

Min nyeste oppdagelse er Midnight Muse, en budsjettvennlig duft fra H&M, som er et like godt alternativ som de mer eksklusive nevnt over. Perfekt for alle på studentbudsjett! Jeg elsker virkelig denne duften, som til tross for å være eau de toilette varer veldig lenge på huden. Dette er en elegant og sensuell duft, som består av kremet vanilje, forførende ambra og patchouli. Til bare 80 kroner, er dette nesten for godt til å være sant!

Med disse nydelige parfymene kan man gå høsten velduftende i møte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s