Student essential: A cute daily planner

img_5201


Failing to plan is planning to fail.

Alan Lakein


Semesteret er i full gang etter sommerferien, og noe jeg ser frem til hver høst er å kjøpe nye skolesaker. Nye, blanke skrivebøker, ringpermer, penner, highlighter-tusjer og diverse gjør faktisk noe med studiemotivasjon. I tillegg er en oversiktlig agenda er nødvendighet for enhver student. Det er mye å holde styr på med tanke på forelesninger, pensumkapitler, innleveringer og eksamensdatoer. Jeg er derfor helt avhengig av en agenda for å kunne organisere og strukturere studiehverdagen optimalt. Min erfaring er at god plannlegging gir bedre effektivitet, samt minsker stressnivået. DSC06791Gleden var dermed stor da jeg fant en fantastisk fin agenda på Etsty . En agenda som er unik ettersom at det er mulig å personifisere den slik at man får sitt eget navn på forsiden. Fabrikanten Posypaper har et rikt utvalg av forskjellige fargerike design, og jeg valgte denne varienten med confetti i gull, sort og lilla.DSC06795
Jeg liker spesielt godt de månedlige skillene, som gjør det utrolig enkelt å slå opp i boken.
DSC06799I tillegg har agendaen en stor månedsoversikt for hver måned, slik at man får et godt oversiktlig bilde over sine gjøremål.
DSC06800Hver måned har dessuten en side med «Dates to remember», noe jeg syns var en fin detalj.DSC06801
DSC06802DSC06804Hver uke går over to ark slik at man har god plass til å notere. Ikke nok med det, kan man hver uke lese en inspirerende quote. For å oppsummere; denne agendaen er virkelig definisjonen av perfeksjon! For alle som elsker planlegging, slik som undertegnede, kan Posypaper sine agendaer absolutt anbefales.

♥ God skolestart ♥

2 thoughts on “Student essential: A cute daily planner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s