Fasjonabel fredag

DSC06719


How wonderful yellow is. It stands for the sun.

Van Gogh


♥ God fredag ♥

Med septembers ankomst kan man ønske velkommen til høsten, noe som betyr utskiftning av sommergarderoben til mer høstlige gevanter.

Et nylig høstinnkjøp er denne gule kjolen fra Zara, i mønstret tyll og med lavt liv. Snittet er litt à la 1920-tallet, og det er det mest behagelige snittet jeg vet om. Mange ganger kunne jeg ønske jeg levde på nettopp 1920-tallet for å oppleve moten fra denne tidsperioden.

Kjolen er i en sennepsgul farge som jeg først var litt skeptisk til, men nå har jeg blitt fortrolig med fargen. Noen ganger må man prøve litt nye farger, for å ikke ende opp med en helt sort garderobe. Farger gir faktisk energi og løfter humøret. Gult er også en av høstens store farger, og gjenspeiler naturens egen høstlige fargedrakt.

 Høsten kan dermed bare komme, og det gleder jeg meg veldig til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s