French Skincare: Avène Cleanance

French


Invest in your skin. It is going to represent you for a very long time

Linden Tyler


 ♥ Let’s talk about skincare ♥

Fransk hudpleie holder meget høy kvalitet, og mine to favorittmerker er La Roche-Posay og Avène, som begge er å få tak i på apoteket.

De siste ukene har jeg testet ut to nye hudpleieprodukter i Avène Cleanance-serien, som er spesialdesignet for uren hud, nemlig Avène Cleanance Gel  og Avène Cleanance Expert. Takket være disse produktene har jeg sett store forbedringer på huden min.

Jeg har lenge slitt med rødhet, uren hud og sorte prikker, men dette har drastisk blitt redusert med den nye hudpleierutinen min.

Avène Cleanance gel er en såpefri rensegelé for fet og uren hud som fjerner urenheter og overskudd av talg på en effektiv og skånsom måte. Den ivaretar hudens naturlige balanse og reduserer kvisebakterier. Rensegeléen inneholder kildevann fra Avène Thermal som beroliger og mykgjør huden. Denne skal brukes hver morgen og kveld, og en bitte liten dråpe rekker til en hel ansiktsvask. Med andre ord er dette produktet veldig drøy i bruk. Lukten er frisk og delikat, og gjør ansiktsvasken til den skjønneste spaopplevelsen.

Neste steg i hudpleierutinen er Avène Cleanance ansiktskrem, en mattende og eksfolierende krem for uren hud som skal påføres morgen og kveld etter rens. Dette er et revolusjonerende produkt på markedet da kremen inneholder Diolényl, en eksklusiv, patentert ingrediens. Kremen er derfor mye mer enn en ordinær fuktigshetskrem siden den effektivt reduserer kviser og sorte prikker, hindrer at kviser sprer seg gjennom bakterier, samt roer ned røde områder og reduserer rødhet. Dette er dermed et fantastisk fire-i-ett produkt!

Jeg merket umiddelbart forskjell etter kun én uke, og nå etter fire uker er jeg helt frelst. Det er med god grunn at produktet at ble kåret til «Gold Winner» av Beauty Awards i 2015. Hudtonen min har blitt helt utjevnet, i tillegg til at antall kviser og urenheter nesten er inteteksisterende. Virkelig et glimrende produkt som nå har fått fast plass i min hudpleierutine.

Avène Cleanance-serien anbefales på det sterkeste til alle som sliter med fet og uren hud, samt har rødhet og røde områder. En vakker hud gjør så mye på selvfølelsen, og er derfor verdt å investere i. Huden er tross alt kroppens største organ.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s