A beauty pick-me-up

DSC06692


Happiness is new cosmetics.


Etter en lang dag på jobb er det ingenting som løfter humøret mer enn nye skjønnhetsprodukter! Jeg trengte påfyll av tre sminkefavoritter, og turen gikk dermed til  Mac Cosmetics på Galleriet i Bergen.

Mac Studio Fix Powder Plus Foundation er en foundation i pudderform som har en imponerende god dekkevne. Dette er den viktigste komponenten i sminkerutinen min – ingen andre produkter kan måle seg med dette. Ujevnheter i ansiktet forsvinner på magisk vis, og man får et feilfritt resultat som ser helt naturlig ut. I tillegg får huden en matt finish, helt uten glinsende t-sone. Produktet tikker dermed alle bokser!

I tillegg kjøpte jeg hvit eyeliner, som faktisk er veldig fint å legge i øyekroken for å lysne opp øyepartiet. Et annet tips er å legge hvit eyeliner langs våtkanten, noe som gir en forstørrende effekt av øynene.

Det siste skjønnhetskjøpet ble Estée Lauder Double Wear Concealer. Kort oppsummert; verdens beste concealer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s