Nail Polish Review: Essie Gel Couture The It-Factor

img_5071

Endelig har jeg fått testet de nye gel-neglelakkene til Essie, Essie Gel Couture. Denne serien av neglelakker skiller seg ut fra de ordinære Essie-lakkene med sitt design, samt at Gel Couture-serien lover opp til 14 dagers perfekt hold og en gel-lignende skinnende overflate. Prinsippet er enkelt: først to lag med farge, deretter påføres ett lag med en spesiell top coat (en helt hvit flaske med samme design, for ikke å forveksles med Essie gel setter).

Fargen jeg har testet heter The It-Factor, og jeg ble med en gang helt betatt av fargen som er i en frisk fuksia-rosafarge. På mange måter minner den om Essie Watermelon, men fargen er allikevel dypere og mer intens.

Steg 1, nemlig påføringen av fargen, gikk lekende lett. Konsistensen er litt tykkere de enn vanlig Essie-neglelakkene, noe som gjorde at det ikke kom neglelakk på utsiden av neglene. Det var akkurat som om neglelakkene tørket raskere, som sikkert forklares av gel-formulaen. Etter to lag med farge påførte jeg top coaten,  nemlig steg 2, og neglene ble med en gang skinnende blanke. Resultatet ble utrolig bra, og faktisk bedre enn det jeg hadde forventet! Det så ut som jeg kom rett fra en dyr manikyr hos en neglesalong, til en brøkdel av prisen.

Nå har jeg hatt neglelakken på i litt under én uke, og neglene er like fine. Imponerede! Jeg merker spesielt at lakken sitter bedre enn ordinære Essie-neglelakker, som jeg alltid trenger å reparere etter noen dager. Dessuten holder den blanke og skinnende overflaten seg like fin.

Jeg kan dermed konkludere med at Essie Gel Couture er et meget godt produkt, som absolutt er verdt pengene. Imidlertid får jeg også et veldig godt resultat av å bruke vanlig Essie-lakker med Essie gel setter, så jeg kommer nok til å fortsette å bruke disse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s