Pink & Red luxuries at Net-a-porter

Pop

♥ HAVING A BLACK DETOX ♥

Noen ganger trenger man å tilføre litt farger i livet. En fargesterk kjole, veske eller knallfargede negler kan fort gjøre en grå dag langt hyggeligere. Prøv selv, det fungerer virkelig! Det er faktisk vitenskapelig bevist at farger løfter humøret. Rødt og rosa, og spesielt fuksiarosa, er blant mine favorittfarger.

Net-a-porter er en drøm av en nettside med de lekreste klær, accessoarer og skjønnhetsprodukter i luksusklassen. Her finner jeg mye inspirasjon, helt gratis! (Plaggene er derimot det motsatte).

Øverst har jeg hentet frem et lite utvalg av fargesterke favoritter til inspirasjon. Den nydelige knallrosa kjolen fra Halston Heritage er et lite kunstverk i seg selv. Jeg elsker det utsvingede skjørtet og den femnine silhuetten som er veldig 1950-talls Christian Dior. Très élégante!

Ingen bedre måte å komplementere looken enn med like knallfargede rosa negler, for eksempel Nails Inc i fargen Regent’s Park. For enda mer glitter og glam, legg på et lag med Luxe Boho Nail Polish i fargen Portobello Crescent. Denne er virkelig helt magisk! Knallrosa negler med glitrende partikler – oppsummert i ett ord; perfeksjon.

Den runde rosa vesken fra Mansur Gavriel er inspirert av en gammeldags hatteeske. For en god idé! Da jeg så denne på yndlingsbloggen min Atlantic-Pacific, antrekkspost her, ble jeg helt betatt. Jeg elsker den enkle og klassiske formen, og fargen er bare helt nydelig.

Har man en flatterende rød kjole hengende i garderoben vil den kunne redde mange kleskriser. Den røde kjolen fra Alexander McQueen er et perfekt eksempel på en slik kjole.  Fargen, snittet og silhuetten er til å dåne av.

Konklusjonen er dermed å ikke vær redd for farger i klesskapet, noe undertegnede stadig trenger en påminnelse om.

Colour yourself happy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s