Sales rule #1: Buy less & choose well

WARM WISHES FOR THE HOLIDAY SEASON


Buy less. Choose well. Make it last.

Vivienne Westwood


Sommersalget er godt i gang og frister overalt med sine lokkende tilbud. Jeg elsker å gjøre salgskupp. Likevel tenker jeg meg alltid om to ganger før jeg faktisk kjøper noe for å unngå å handle bare fordi det er på salg.

Mine siste innkjøp er to nydelige kjoler fra Ganni, begge to klassiske og tidløse kjoler som jeg vet kommer til å bli mye brukt. Da lønner det seg å handle på salg. Buy less and choose well er den viktigste regelen å ha i bakhodet i mylderet av alle tilbudene.

Lenge har jeg lett etter den perfekte sorte blondekjolen, og endelig fant jeg den! Denne blondekjolen fra Ganni fant jeg i Sverige til 50 prosent avslag. En sort hverdagskjole med høy hals ble også med meg hjem.

For å tilføre litt farger til de sorte kjolene mine skal lakke neglene med den nye gel-neglelakken til Essie. En sprek og frisk rosafarge er perfekt til sommeren. Jeg foretrekker nøytrale farger på klær, men elsker å piffe opp antrekk med fargesterke negler og lepper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s