Fasjonabel fredag

DSC06539 (1)

♥ Voici le look du jour ♥

Hver kveld før jeg går å legger meg starter jeg planleggingen av morgendagens antrekk. Etter litt prøving  og feiling henger jeg det utkårede antrekket frem på en kleshenger klar til påkledning. Slik sparer jeg mye tid og stress om morgenen.

I dag består antrekket av en enkel marineblå kjole i A-fasong, kjøpt på Zara for noen år siden, sammen med en Chanel-inspirert marineblå blazer, som er et av shoppingfunnene fra Gdansk signert Zara. I halsen har jeg prikkete silkeskjerf i hvitt og blått, nylig anskaffet på salg.

Nå venter kaffe og frokost før jobben kaller. Om ikke lenge ringer helgen inn, så det er bare å glede seg.

Bon week-end!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s