Hotel Podewils i Gdansk

DSC05947DSC05949DSC05948En liten spasertur unna gamlebyen i Gdansk ligger Hotel Podewils, et lite, sjarmerende femstjerners luksushotell. Hotellet er opprinnelig et rikt kjøpmannshjem bygget i 1776, noe fasaden bærer preg av. Det er totalt 10 rom, hvilket innebærer at man får personlig service i ypperste klasse.DSC05980En innbydende lobby der en stor bukett med rosa roser ønsker velkommen.DSC05923Et lyseblått drøm av et rom.DSC05924DSC05925DSC05926Hotellets interiør er er luksuriøst, sofistikert og elegant. Her er det gjennomført til fingerspissene. Det blå rommet hadde nydelig utsikt over elven og gamlebyen. Ved anmkomst finner man et personlig velkomstbrev, og nydelige friske roser. De blir byttet ut slik at man til enhver tid har friske blomster på rommet. I tillegg kan man ved ankomst nyte sjokoladekonfekt som ligger på puten, pent pakket inn i cellofanpapir. Slike detaljer setter jeg stor pris på.DSC05938Den fantastisk flotte utsikten fra rommet var en fryd å våkne opp til hver morgen.DSC05932DSC05931Marmorbadet stod i stil med resten av interiøret. Badekåper og tøfler ligger klar til bruk, samt eksklusive baderomsprodukter.

Alt i alt; etter seks netter på dette hotellet kan jeg varmt anbefale Hotel Podewils i Gdansk. Det eneste jeg har å utsette er at air condition-anlegget på rommet kunne ha vært litt mer effektivt. Det var over 30 varmegrader, så det ble ganske varmt på rommet til tross for at anlegget stod på det kaldeste.

Et plusspoeng: frokosten var aldeles nydelig! Buffeten tilbyr et rikt utvalg av ferske rundstykker, brød, pålegg, frokostblandinger og frisk frukt. I tillegg kan man bestille forskjellige retter fra kjøkkenet; eggerøre, stekt egg, hardkokt/bløtkokt egg, med bacon, pølser, tomat og diverse, tilberedt akkurat slik man ønsker.

Jeg kommer gjerne tilbake til Hotel Podewils neste gang jeg besøker Gdansk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s