Tre franske gleder

DSC04795


The most important thing is to enjoy your life – to be happy – it’s all that matters.

-Audrey Hepburn


Hver lørdag morgen våkner jeg opp til en nyvasket leilighet, og det er like herlig hver eneste gang. Det er et ork å sette i gang husvasken hver fredag, men det er så verdt det. Jeg tenker på hvor mye jeg setter pris på å ha det rent rundt meg til enhver tid, og det gir alltid motivasjon til å gjennomføre byrden.

Å even til å motivere seg selv er gull verdt. Akkurat nå holder jeg på å lese en veldig interessant bok om motivasjon, som virkelig åpner øynene for viktigheten av motivasjon. Den heter Drive: The Surprising Thruth About What Motivates Us. Denne er faktisk en pensumbok i Psykologi og ledelse-modulen jeg har hatt dette semesteret, men er veldig lettlest. Anbefales på det sterkeste!

Denne helgen skal jeg legge inn siste innspurt før fransk muntligeksamen på mandag. I den anledningen har jeg tre franske gleder å by på.

#1 Margaux Avril sin sang «L’air de rien» er for meg våren inkarnert i en melodi. Den for meg alltid i godt humør.

#2 Den franske film Populaire. Handlingen er satt til 1950-tallet, og moten er selvsagt helt fabelaktig. En veldig søt og morsom film.

#3 Les émotifs anonymes, nok en herlig fransk film der romantikk og sjokolade blandes i en herlig symfoni.

Bon week-end!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s