Les parisiennes dans mon salons

img_4587DSC05347DSC05343DSC05345DSC05346

I stuen min har jeg selskap av noen lekre parisiske fruer, som tilfører en dose glamor fra fordums tid. De tre trykkene består nemlig illustrasjoner hentet fra et fransk motemagasin datert til 1800-tallet. Se på de lekre kreasjoner de parisiske fruene kledde seg med på den tiden!

Disse illustrasjonene fant jeg på et marked i den lille italienske byen Lucca på ferie for noen år siden. Italienske marked er helt fantastiske, og blant alt krimskram kan man finne de mest utrolige skattene. Disse trykkene er helt unike og sjeldne, så jeg bestemte meg for å ramme den pent inn og la dem få pryde veggen min i stuen.

Elles sont très belles, n’est-ce pas?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s