My Morning with Audrey

DSC04234DSC04227DSC04228DSC04230DSC04233DSC04220


The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair. The beauty of a woman is seen in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides. True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.

-Audrey Hepburn


Det er søndag morgen, vårsolen skinner og  svarttrosten synger. Kaffen er ferdig traktet og den oppkvikkende lukten brer seg rundt i leiligheten. Morgenkåpen er fortsatt på og den deilige søndagsroen senker seg i kroppen.

Denne morgenen har jeg celebert selskap av ingen ringere enn Audrey Hepburn. Det er ingen hemmelighet at Audrey er mitt største forbilde. Hver gang jeg er trist og lei, får hun meg alltid i godt humør. Det er kombinasjonen av dådyrøynene som oser av godhet, det store smilet, hennes boblende personlighet og muntre vesen, samt hennes elegante og eksemplariske stil som gjør henne til min store inpirasjon.

Boken som bildene over er hentet fra heter Audrey: The 60s og den er den ultimate gaven til alle Audrey-fans. Jeg blar i den hver gang jeg føler for inspirasjon, og jeg elsker spesielt sitatene fra både Audrey og hennes nærmeste. I tillegg er bildene utrolig vakre. Dette er mote og skjønnhet i sin reneste form. Jeg ønsker meg forøvrig alle absolutt alle antrekkene hennes, og drømmer om å reise tilbake til 1960-tallet for å gjenoppleve moten på denne tiden.

Apropos Audrey, på ønskelisten min står en komplett kolleksjon av alle filmene hennes. Til nå har jeg bare to filmer (Sabrina og Prinsesse på vift), og det må jeg få gjort noe med sporenstreks.

Etter en rolig søndagsmorgen går turen videre til lesesalen der jeg skal ta et dypdukk i fransk samfunn og økonomi. Selv om det er søndag er det også plass til litt eksamensforberedelser. Balanse er nøkkelen i livet.

Ha en fortreffelig søndag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s