C’est le week-end!

img_4176

God kveld!

Nå har det vært stille her inne noen dager, noe som skyldes at jeg denne uken har satt i gang eksamenslesingen for fullt. Fem eksamener står nemlig for tur de kommende ukene.

Heldigvis er helgen ankommet, noe som betyr litt roligere dager med rom for kos og avslapning. Jeg er veldig glad i faste rutiner for å innføre hverdagsglamour, og en av mine mest verdsatte rutiner finner sted hver fredag. Fredagsrutinen min består helt enkelt av å vaske leiligheten skinnende ren før helgen starter. Det koster ingenting og gir så mye glede. Jeg skulle gjerne spandert en bukett friske blomster hver fredag, men det blir litt vel dyrt i lengden. Jeg gleder meg allerede til å våkne opp lørdag morgen til en nyvasket leilighet.

Det er virkelig de små gledene det gjelder å sette pris på. Klarer man å finne litt lykke overalt, blir tilværelsen så mye bedre.

2 thoughts on “C’est le week-end!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s