Start NHHs Jentemiddag


I see bold accessories as a woman’s armor.

-Rachel Zoe


Denne uken var jeg på et spennende event i regi av Start NHH, nemlig deres Jentemiddag. Start NHH er en studentorganisasjon som jobber aktivt for at nyskaping og entreprenørskap skal bli en større del av det akademiske miljøet på NHH.

Jentemiddagen ble holdt på ærverdige Hotell Norge, og hit kom tre kvinnelige gründere for å fortelle deres historie. Det var veldig inspirerende å høre på, og jeg ble imponert over disse gründerne som har satset alt for å få idéene deres realisert. Å skape sin egen bedrift er noe jeg drømmer om i fremtiden, så jeg noterte meg mange gode tips underveis.

Etter en velsmakende tre-retters middag, og tre spennende foredrag ble kvelden rundet av med et underholdningsinnslag av Christian Mikkelsen fra Underholdningsavdelingen på NRK. Bedre finaleshow skal man lete lenge etter!

Kvedens accessoarer ble min klassiske Lady Dior-veske, i godt selskap av Louboutin-pumps i sort lakk. Accessoarer er, som Rachel Zoe riktig påpeker, en kvinnes viktigste utrustning. Med kvalitets-accessoarer blir selvtilliten løftet flere hakk, og samtidig blir hvert antrekk seende ut som en milion dollar.

I det hele tatt; en veldig vellykket og spennende kveld som fikk i gang gründerspiren i meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s