Pourquois pas.. investere i en trenchcoat til våren?


If I could wear any label forever it would be Burberry. It covers a huge span of stuff. You can’t go wrong with a classic trench and a pair of jeans.

 

– Emma Watson


Jeg hilser april velkommen ved å pakke bort varme vinterkåper og erstatte dem med lettere plagg.

Et fast vårritualet er å finne frem den klassiske trenchcoaten min fra Burberry som har vært en trofast følgesvenn i mange år.

En trenchcoat er det utlimate vårplagget som utgjør en essensiell del av basisgarderoben. Den er elegant og sofistikert, og utrolig allsidig. En trenchcoat kan brukes til alle antrekk; skjørt, kjoler, bukser, jeans – ingen begrensninger! I tillegg beskytter den mot plutselige regnskurer, som de ufortsigbare vårmånendene ofte byr på.

Den ikoniske Burberry trenchcoaten ble til så tidlig som i 1879. Thomas Burberry fant opp et nytt vannfast og vindbeskyttende stoff med navn gabardin, som han senere brukte til å designe den første trenchcoaten. De første frakkene ble solgt i 1890-årene. Under første verdenskrig ble de khakifargede, vannfaste, gabardin-frakkene brukt av soldatene i skyttergravene, derav navnet trenchcoat. Etter krigen ble frakkene raskt et moteikon for både menn og kvinner, takket være Hollywoodstjernene som brukte trenchcoatene flittig.

Selv om Burberrytrenchcoater er dyre, er det en investering som gir god langsiktig avkastning. Pleier man frakken godt, kan den faktisk vare et helt liv! Selvsagt finnes det andre rimelige alternativer dersom budsjettet ikke tillater en så storstilt investering som en Burberry-trenchcoat krever. Zara og H&M er gode alternativer.

Med en trenchcoat trygt plassert i garderoben kan våren bare komme!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s