Pourquois pas.. skrive påskekort?


Letters are among the most significant memorial a person can leave behind them.

-Johann Wolfgang von Goethe


Endelig er påsken her og jeg ønsker deg en flott start på høytiden!

Påskekort har kanskje ikke like stor tradisjon som julekort, men hvorfor ikke gjøre dette til en årlig tradisjon? Å sende et håndskrevet kort til en spesiell person er en kjærlig gest som vil bli satt stor pris på hos den heldige mottakeren. Tenk for en hyggelig overraskelse å finne et koselig kort blant alle regningene i postkassen!

Dette søte, håndlagde kaninkortet syntes jeg passet perfekt som påskekort. Kortet er til og med pyntet med swarovski-krystaller, noe som tilfører en liten dose med glitter og glamour. Det er den engelske kortprodusenten Clear Creations som har laget kortet, og en liten titt på nettsiden deres viser at det er en hel rekke med nydelige kort i deres portefølje. Jeg vet iallefor hvor jeg skal kjøpe kortene mine fremover!

Nå skal jeg ta meg en liten kaffekopp, finne frem fyllepennen min og skrive noen fine ord på påskekortet som skal sendes til en heldig person jeg er veldig glad i.

Ha en fortsatt fin palmesøndag!

2 thoughts on “Pourquois pas.. skrive påskekort?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s