Weekend Reads: The Economist


Great minds like a think.

-The Economist


Hver uke dumper The Economist ned i postkassen min og det er alltid like stor stas.

The Economist er et ukentlig nyhetsmagasin med hovedfokus på økonomi og politikk, samt finans, teknologi og vitenskap. Magasinet ble grunnlagt så tidlig som i 1843, og er i dag en av de mest innflytelsesrike på markedet.

Jeg har vært fast abonnent i mange år, og ettersom jeg selv studerer økonomi, og er genuint interessert i faget, byr magasinet på en gyllen mulighet til å supplere med kunnskap ved siden av studiene. Economist har en veldig internasjonal profil og dekker nyhetsbildet over hele verden. Artiklene er velskrevne og lette å lese, og man trenger faktisk ikke å kunne økonomi for å henge med.

Hver uke deler The Economist ukens leserbilde på Instagram-profilen sin, under hashtagen #myeconomist, og denne uken ble faktisk mitt bilde valgt ut!

Følg meg gjerne på Instagram: @maritheleneg

4 thoughts on “Weekend Reads: The Economist

  1. sparetips, hva som bør være på plass økonomisk, buffer (hvor mye i de forskjellige livsstadiene). Sluker egentlig alt som omhandler dette temaet, så er ikke kravstor 😉 Syns penger og økonomi er veldig spennende. Kanskje en artikkel som omhandler hva som bør være økonomisk på plass i de forskjellige livsstadiene (det ideelle) 🙂

    1. Takk for innspill! Jeg føler egentlig ikke at jeg har så mye kompetanse når det gjelder privatøkonomi. Jeg studerer økonomi og administrasjon, og mine kompetanseområder er derfor rettet mot næringslivet. Sparetips, derimot, skal jeg notere. Som student er jeg veldig opptatt av det. Ha en fin dag videre 🌸☺️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s