Påske på et fat


The spirit of Easter is all about hope, love, and joyful living.


 

Tadaa! Påskefatet mitt er endelig klart. På fatet har jeg kombinert påskeegg, påskeliljer og tre telys. De søte, små påskeeggene fant jeg på Nille. Siden jeg valgte å dandere dem på et fat istedenfor å henge dem opp, klippet jeg av alle hempene som de egentlig kom med.

På sølvfatet står også påskeliljene i full blomst i en hvit potte. Jeg liker godt den fargeglade kombinasjonen av eggene og liljene. Et vårlig innslag av gult og grønt er akkurat det man trenger på denne tiden av året.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s