A Sunny Saturday


If I had to choose a religion, the sun as the universal giver of life would be my god.

― Napoléon Bonaparte


I dag har det vært strålende sol i Bergen og påskestemningen var sterkt tilstede.

 Dagen startet tidlig med noen timer på lesesalen. Jeg syns alltid det er en liten luksus å komme så tidlig at jeg har hele salen for meg selv. Etter å ha regnet så mange statistikk-oppgaver at det gikk rundt i hodet på meg, tok jeg en velfortjent shoppingrunde i byen. Det ble ikke helt den store handledagen, men jeg kom iallefall ikke tomhendt hjem. Blant annet kjøpte jeg favorittkaffen med sjokolade fra Indiska. Den skal jeg nyte til søndagsfrokosten. Mmm..

I butikkene flommet det over av påskepynt, og jeg ble veldig inspirert til å pynte hjemme til påske. Har allerede flere tanker og kreative idéer om hvordan pyntingen skal finne sted. Jeg vil iallefall ha påskeliljer og små påskeegg i pastellfarger.


Things to read

Her er en artikkel som tar for seg måter å bruke lilla i interiør.

Nysgjerrig på årets påskekrim på tv? Her er en komplett oversikt.


Bon Samedi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s