Decor Details: Purple & Silver

img_5063


Be eccentric now. Don’t wait for old age to wear purple.

– Regina Brett


Noen interiørtips på en fredag er vel ikke å forakte..

På et lite avlastningsbord ved siden av sofaen har jeg en dekorativ bordlampe bestående av tre sølvkuler, samt litt dekor som tar opp sølvtemaet. Duftlyset i duften «Apple Blossom & Cherry» gir god duft i rommet selv om det ikke brenner. Sølvuglen er en gave fra Nice; en spesiell detalj som passer fint inn i arrangementet. Det grønne lyset har jeg valgt for å ta opp lime-fargetemaet jeg har i stuen. Sofaputene mine er nemlig i lilla, sølv og lime.

Et gjennomført interiøruttrykk får man ved å velge én hovedfarge som supplementeres med to eller tre andre farger. Det er viktig at fargene er i harmoni og utfyller hverandre. Det kan gjerne være kontrastfarger. Hovedpoenget er å ikke blande for mange farger, men heller fokusere på noen få og passe på at interiøet tar kun opp disse fargene.

Jeg har lilla som hovedfarge, og hvitt, sølv og lime som supplementerende farger. Avlastningsbordet summerer fint opp fargeharmonien i min stue.

 – MH ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s